Dorpskerk Huizum: Slauerhoff lezing door Dr. Thomas von der Dunk

01 oktober 2020

Jaarlijks wordt door een prominente Nederlander op of rond Slauerhoffs sterfdag de Slauerhoff Lezing verzorgd. Dit jaar door dr. Thomas von der Dunk (02-07-1961). Hij is een zeer bekende Nederlandse cultuurhistoricus en publicist.
Von der Dunk studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde in 1994 aan de Universiteit Leiden. Zijn proefschrift ging over de politieke en ideologische aspecten van de monumentencultus in het Heilige Roomse Rijk in de veertiende tot achttiende eeuw. Hij was vervolgens postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit Leiden.
Sinds 2002 is hij freelance publicist en politiek commentator.

De toegangsprijs is € 5,00, te betalen bij de ingang van de kerk. Kom op tijd want vol is vol.
Gratis parkeren is mogelijk op het terrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).

Inlichtingen: Peter de Haan, tel. 06-11592427. E-mail: dorpskerkhuizum@gmail.com .
Ook informatie op www.dorpskerkhuizum.nl
Website: www.dorpskerkhuizum.nl