Kleastertsjerke Kortehimmen: Optreden folkgroep Frjemd Folk

27 september 2020

Vocaal-meerstemmig uitgevoerde- en instrumentaal begeleide Keltische en Ierse volksmuziek. Een feestje om naar te luisteren…
De zang en muziekgroep Frjemd Folk bestaat uit twaalf zangers die worden begeleid door drie instrumentalisten die resp. viool, gitaar, mandoline, plukbas en consertina  bespelen.

Het repertoire is even divers als het landschap van het Keltische gebied; van het ruwe en weerbarstige van de rotskusten van Ierland zoals in het strijdlied ‘Follow me up Carlow’ tot aan het lieflijke en bijna melancholische Bretonse gebied in het lied ‘Fields of Gold’.

Opgave: Vrij binnenlopen. Opgave vooraf is niet nodig maar vol=vol
Wilt u zeker zijn van een (mooi) plaatsje bij dit bijzondere optreden, reserveer dan eenvoudig via het contactformulier op de website.
Voor mensen die met de auto komen; er is ruime- en gratis parkeergelegenheid langs de oprijlaan naar de kerk en op de parkeerplaats van Woodbrookers op vijf minuten lopen vanaf de kerk.

Tijdstip: inloop v.a. 13:30 u. tot aanvang optreden 14:00
Entree: €10,00 per persoon, te voldoen aan de deur van de kerk.

Website: http://kloosterkerkkortehemmen.nl